PočetnaNaša izdanjaSlikicePišite nam!
Kako je nastao naš prvi nosač zvuka
"Šareni svijet dječjih pjesama"
Šareni svijet dječjih pjesamaŠareni svijet dječjih pjesama2Šareni svijet dječjih uspavankiŠareni svijet dječjih brojalica i pjesamaŠareni dječji disco svijet
Cijena svakog CD-a je 60 kn. Za više informacija, kliknite na CD!
Od ideje do snimanja našeg prvog CD-,a prošlo je podosta vremena ali snimiti pjesmice koje su nam pjevali mama, tata, baka, djed dok smo bili mali, bila je osnovna ideja. Trebalo je izabrati stare i poznate, pomalo zaboravljene pjesmice i moraju ih pjevati solo glasovi (uglavnom djeca), uz nenametljive i jednostavne aranžmane.

Jedan „Halo, tata...“ i naslovi, melodije i riječi pjesama su ispadali kao iz rukava! „Sinko Janko“, „Cin can Cvrgudan, „Ima jedna kućica“ i ostali svevremenski hitovi vraćali su me u djetinjstvo brže nego što sam ih uspjela pribilježiti.
Nakon toga sve je išlo puno lakše... u našem tonskom studiju uređaji za snimanje su radili „punom parom“ i nakon nekoliko mjeseci predanog a ponekad i iscrpljujućeg rada, dovršen je naš prvi CD na kojem su se u glazbene vode po prvi put otisnuli Mia Milakara, Petra Vlašić, Lucija Lugomer, Lovro Belak, Pero Stanoš i „Konj Smoki“ - moj tata Stjepan Milić.

CD je bio odlično prihvaćen a i dan-danas me nazivaju roditelji sa pitanjem: „Što ste to umiksali u te pjesme... moje dijete mi ne da staviti ništa drugo u CD player osim „Šarenog svijeta“ i svi već sve pjesme znamo napamet od prvog do zadnjeg tona! Molimo Vas, snimite novi CD!“
I eto, do sada smo izdali 5 nosača zvuka, a na pola puta je već i „Šareni svijet dječjih pjesama 3“ te uskoro počinjemo rad i na specijaliziranom CD-u za male slavljenike pod (za sada) radnim nazivom „Šareni rođendanski CD“.
 Nadamo se da će i oni naći put do dječjih ušiju a mame i tate molimo da nam pišu i upute riječi pohvale, pokude, prijedloge ili štogod Vam padne na pamet slušajući naše pjesmice.